Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11094
Title: Актуальні питання вітчизняного законодавства
Authors: Дацюк, Віталій Богданович
Issue Date: 2016
Publisher: ГО "Простір молоді"
Citation: Дацюк В. Б. Актуальні питання вітчизняного законодавства : практ. довід. / В. Б. Дацюк. – Ужгород : ГО "Простір молоді", 2016. – 88 с.
Abstract: Практичний довідник містить матеріали типових юридичних консультацій та роз’яснень законодавства з різних галузей права, які надавалися Центром правової інформації та консультацій Громадської організації «Простір молоді» протягом 2016 року в рамках реалізації проекту «Безоплатна правова допомога для гірських громад Великоберезнянщини». Найбільша увага приділена практичним проблемам сучасного вітчизняного законодавства (цивільне, трудове, житлове, податкове право, право соціального забезпечення та ін.), які є актуальними як для широкого загалу, так і для працівників юридичних клінік, Центрів правової інформації та консультацій, а також всіх, хто займається науковою чи практичною діяльністю у сфері права
Description: Рекомендовано до друку кафедрою кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права Ужгородського національного університету (протокол №4 від 24 листопада 2016 року)
Type: Text
Publication type: Практичний довідник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11094
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Посібник_Акт.питання вітчизняного законодавства.docx1.01 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.