Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15920
Title: Теорія і практика національної системи спорту для всіх
Other Titles: The theory and practice of the national system of sport for all people
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Сусла, Вікторія Ярославівна
Keywords: еторія і практика національної системи спорту для всіх, псорт для всіх, рухова активність, спортивна діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: ПП Данило С.І.
Citation: Товт В. А. Теорія і практика національної системи спорту для всіх : навч. посіб. / укл. : В. А. Товт, В. Я. Сусла. – Ужгород : ПП «Данило С.І.», 2017 – 128 с.
Abstract: «Теорія і практика національної системи спорту для всіх» є навчальним посібником, що містить матеріали лекційного курсу навчальної дисципліни «Загальна теорія спорту для всіх». Він призначений для студентів, які проходять підготовку за спеціальностями фізична культура і спорт та середня освіта (фізична культура). Навчальний посібник може бути використаним викладачами факультету здоров’я та фізичного виховання для підготовки до теоретичних та практичних занять. Метою зазначеного посібника є систематизація матеріалу з організації і проведення спортивних заходів серед широкого загалу населення, системою спорту для всіх в Україні та інших країнах, їх залученню до занять кондиційними та оздоровчими видами спорту. У посібнику використані матеріали монографії проф. Дутчака М.В., інших вітчизняних і російських вчених, а також основні положення Національної доктрини розвитку фізичної культури і спорту, інші джерела.
"The theory and practice of the national system of sports for all people" is a textbook containing the materials of the lecture course of the discipline "General theory of sports for all." It is intended for students who are trained in specialties in physical culture and sports and secondary education (physical education). The textbook can be used by teachers of the Faculty of Health and Physical Education for their preparation for theoretical and practical classes.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15920
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТПНССВ.docx17.13 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.