Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16782
Title: | Кормовиробництво як складник механізму економічної модернізації тваринництва |
Other Titles: | FODDER PRODUCTION AS A COMPONENT OF ANIMAL HUSBANDRY ECONOMIC MODERNIZATION MECHANISM |
Authors: | Лаврук, В.В. |
Keywords: | кормовиробництво, економічна модернізація, корми, технологія, поголів’я, кормова база, тваринництво |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Лаврук, В. В. Кормовиробництво як складник механізму економічної модернізації тваринництва [Текст] / В. В. Лаврук // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Гельветика, 2017. – Вип. 14№Ч.1. – С. 178–182. – Бібліогр.: с.181 (6 назв). – Рез. рос., англ. |
Series/Report no.: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Abstract: | У статті обґрунтовано необхідність створення міцної кормової бази, яка передбачає систему і структуру виробництва кормів та є однією з головних умов проведення економічної модернізації тваринництва і забезпечення продовольчої безпеки України. Здійснено детальний аналіз витрат кормів і навантаження площ кормових угідь на поголів’я тварин. Установлено характерні зміни в обсягах кормових ресурсів, виробництві тваринницької продукції та вказано передумови для подальшого ефективного розвитку галузі тваринництва. Ключові слова: кормовиробництво, економічна модернізація, корми, технологія, поголів’я, кормова база, тваринництво. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16782 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 14 Частина 1 - 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОРМОВИРОБНИЦТВО ЯК СКЛАДНИК МЕХАНІЗМУ.pdf | 294.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.