Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20749
Title: | Методика обліку трансфертного ціноутворення на підприємствах торгівлі |
Authors: | Карпенко, І.В. |
Keywords: | трансфертна ціна, контрольована операція, договір про попереднє ціноутворення, розрахунки між пов’язаними особами, звіт про контрольовані операції |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Видавництво УжНУ "Говерла" |
Citation: | Методика обліку трансфертного ціноутворення на підприємствах торгівлі [Текст] / І. В. Кврпенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 416-424. – бібліогр.: с.422-423(16 назв). |
Abstract: | У статті викладені результати дослідження основних етапів процесу обліку трансфертного ціноутворення на підприємстві торгівлі, в тому числі виокремлення та вирішення проблемних питань щодо обліку контрольованих операцій. За результатами дослідження здійснено узагальнення рахунків та запропонована системи аналітичних рахунків для обліку розрахунків між пов’язаними особами. Розглянуті форми первинних документів, в яких відображається інформація про здійснення операцій з трансфертними цінами та запропонований реєстр для ідентифікації таких операцій. Досліджено відображення інформації про трансфертне ціноутворення в управлінській, фінансовій та податковій звітності. Ключові слова: трансфертна ціна, контрольована операція, договір про попереднє ціноутворення, розрахунки між пов’язаними особами, звіт про контрольовані операції. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20749 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИКА ОБЛІКУ ТРАНСФЕРТНОГО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТОРГІВЛІ.pdf | 613.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.