Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34775
Title: Підстави адміністративної відповідальності за порушення на морському транспорті
Other Titles: Administrative responsibility bases for the delinguency by maritime transport
Authors: Кукшинова, О. О.
Біла, В. Г.
Keywords: адміністративна відповідальність на морському транспорті, підстави адміністративної відповідальності за правопорушення на морському транспорті, види адміністративних правопорушень на морському транспорті, административная ответственность на морском транспорте, основания административной ответственности за правонарушения на морском транспорте, виды административных правонарушений на морском транспорте, administrative responsibility is on a marine transport, basing of administrative responsibility for offence on a marine transport, types of administrative offences on a marine transport
Issue Date: 2017
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Кукшинова, О. О. Підстави адміністративної відповідальності за порушення на морському транспорті [Текст] / О. О. Кукшинова, В. Г. Біла // Науковий вісник Ужгородського Національного університету : серія: Право / гол.ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Т. 2№Вип. 44. – С. 40-43. – Бібліогр.: с. 43 (17назв)
Series/Report no.: Право;
Abstract: У статті розглядаються підстави адміністративної відповідальності за правопорушення на морському транспор- ті, зокрема, досліджено нормативну, фактичну та процесуальну підстави адміністративної відповідальності за вчи- нення правопорушень на морському транспорті.
В статье рассматриваются основания административной ответственности за правонарушения на морском транспорте, в частности, исследованы нормативное, фактическое и процессуальное основания административной ответственности за совершение правонарушений на морском транспорте.
The article is based on the administrative responsibility for the delinquence by maritime transport. In particular, a normative, factual and procedural bases of the administrative responsibility have been observed.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34775
ISSN: 2307-3322
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 44, Том 2- 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПІДСТАВИ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.pdf291.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.