Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37817
Title: Історичні дослідження : Августин Волошин: педагог, політик, людина
Authors: Вегеш, Микола Миколайович
Keywords: Августин Волошин, Карпатська Україна, державотворчі процеси, біографія
Issue Date: 2000
Publisher: Видавництво Ужгородського державного університету
Citation: Вегеш М. Історичні дослідження : в 7 томах; монографія. Т.ІІІ. Августин Волошин : педагог, політик, людина/ рец. : М. Мушинка, В. Задорожний. –Ужгород : УжНУ, 2000. – 357 с.
Abstract: До третього тому «Історичних досліджень» доктора історичних наук, професора Миколи Вегеша ввійшла монографія «Августин Волошин: педагог, політик, людина», в якій зроблена спроба в комплексі дослідити педагогічну, національно-культурницьку і політичну спадщину визначного діяча краю XX століття. Введені до наукового обігу нові архівні документи, дали можливість автору об’єктивно і неупереджено змалювати А.Волошина на фоні тогочасної епохи. В додатках до монографії поміщена значно доповнена бібліографія основних праць А.Волошина та література про нього. Видання розраховане на широкий загал читачів.
Description: Вступ; Розділ I. Августин Волошин в історіографії та спогадах; Розділ II. Короткий життєпис Августина Волошина (1874-1945); Розділ III. Августин Волошин – педагог; Висновки; Бібліографія друкованих праць Августина Волошина. Література про його життя і діяльність.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37817
ISBN: 966-7400-10-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.