Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45022
Title: Презентація наукових результатів
Authors: Сусліков, Леонід Михайлович
Студеняк, Ігор Петрович
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Сусліков Л. М., Студеняк І. П. Презентація наукових результатів : навч. посіб. / рец. : І. І. Шафраньош, О. В. Гомонай – Ужгород : Говерла, 2019. – 300 с.
Abstract: Посібник присвячений розгляду питань, пов’язаних з підготовкою та представленням результатів наукових досліджень в різних публічних виданнях, а також усної презентації наукових результатів. Аналізується сутність презентації як форми наукової комунікації, розглядаються усні та письмові форми презентації наукових результатів, такі, як доповідь на науковому зібранні, наукова стаття, монографія, тези, дисертація та інші. Наводяться види презентацій та особливості підготовки і оформлення кожного з них. Навчальний посібник призначений для молодих науковців, аспірантів та всіх, хто цікавиться питаннями грамотної підготовки наукових публікацій та презентації результатів наукових досліджень на конференціях, симпозіумах, семінарах тощо.
Description: Рекомендовано до друку Вченою радою Ужгородського національного університету (протокол № 6 від 30 травня 2019 р.)
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45022
ISBN: 978-617-7333-85-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри прикладної фізики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.