Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетріца, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-04-04T21:03:17Z-
dc.date.available2023-04-04T21:03:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПетріца Н.М. Історія словацької літератури 2 пол. XX століття: методичні рекомендації до проведення практичних занять. Ужгород, 2022. 42 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50255-
dc.descriptionПетріца Н.М. Історія словацької літератури ІІ пол. XX століття: методичні рекомендації до проведення практичних занять для студентів 4 курсу ОПП «Словацька мова та література» ОС бакалавр галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.036. «Словʼянські мови та літератури (переклад включно) перша - словацька». Ужгород, 2022. 42с.uk
dc.description.abstractМета вивчення навчальної дисципліни «Історія словацької літератури (ІІ пол. ХХ століття)» – осмислення основних закономірностей розвитку словацької літератури, виявлення домінуючих прикмет творчості представників різних літературних напрямів, в усвідомленні своєрідності та національно-визвольних прагнень кращих представників красного письменства. Крім іншого, цей курс має на меті ознайомити студентів-філологів із науковими фактами і явищами словацького письменства, виробити у них вміння, керуючись принципами історизму, сприймати життєві факти і події, зображені в художньому творі, дати їм об’єктивну ідейно-естетичну обґрунтовану оцінку з позицій загально-людських, морально-етичних цінностей.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectсловацька літератураuk
dc.titleІсторія словацької літератури 2 пол. XX століттяuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри словацької філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петріца Н. Словацька літ 2 пол 20 ст 2022.pdf928 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.