Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52929
Title: Практикум з бухгалтерського обліку
Authors: Слюсаренко, Вікторія Євгенівна
Keywords: документування, первинні документи, регістри бухгалтерського обліку, облік на підприємствах, державна реєстрація, податки
Issue Date: 2021
Publisher: Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС
Citation: Слюсаренко В. Є. Практикум з бухгалтерського обліку»: навчальний посібник. / В. Е. Слюсаренко– Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 498 с.
Abstract: У навчальному посібнику викладено основи формування первинних документів, логіка організації системи знань стосовно сутності виникнення господарських операцій та їх документального підтвердження, що становить основу бухгалтерського обліку. Систематизовано нормативно-правову документацію, що регулює організацію та методологію ведення бухгалтерського обліку, починаючи від фіксації господарських операцій у первинній документації, відображення їх в облікових регістрах та відображення узагальненої інформації щодо господарської діяльності у фінансовій звітності. Надано алгоритм заповнення всієї облікової документації з окремих ділянок обліку, що має велике значення для глибокого засвоєння теоретичного матеріалу та надбання практичних навичок з бухгалтерського обліку.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52929
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри обліку і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.