Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТхір, Ірина Ярославівна-
dc.date.accessioned2023-08-18T08:01:49Z-
dc.date.available2023-08-18T08:01:49Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationТхір, І. Я. Міжнародна фрагментація виробництва Франції / І. Я. Тхір // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 24. – С.209-212. – Бібліогр.: с. 212 (7 назв).uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53302-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/10DIqTiQpPZI6eOIkQ569nibUl8yPRCBk/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractРозглянуто динаміку виробничих процесів у Франції по галузях економіки. Розраховано рівні міжнародної фрагментації виробництва (МФВ) 1995 та 2000 років на основі методології запропонованої іноземними дослідниками Ingo Geishecker (Великобританія) та Holger Gorg (Німеччина). Здійснено аналіз фрагментації по галузях 1995 та 2000 роках. Запропоновано категорію "точки фрагментації" для глибшої характеристики ефектів внаслідок процесів МФВ. Величина відхилення між точками фрагментації по галузях характеризує ступінь використання тією чи іншою країною переваги здійснення процесу МФВ та участі її у міжнародних виробничих мережах.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectміжнародна фрагментація виробництваuk
dc.subjectточки фрагментаціїuk
dc.subjectміжнародні виробничі мepeжiuk
dc.subjectімпортовані напівфабрикатиuk
dc.subjectвипуск продукціїuk
dc.titleМіжнародна фрагментація виробництва Франціїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Економіка. Випуск 24 - 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ек. Вип. 24. 2007. тит..pdf240.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.