Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53766
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевчук, Р. І.-
dc.date.accessioned2023-09-13T12:06:01Z-
dc.date.available2023-09-13T12:06:01Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationШевчук, Р. І. До питання проведення реструктуризації та процедури банкрутства підприємства / Р. І. Шевчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П.Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 16. – С. 183-187. – Бібліогр.: с. 187 (13 назв). – Рез. укр.uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53766-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1CQXLi4XxTN57g8aX1O0GkYRIqgcQWPSv/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ даній статті розглядаються законодавчі та методологічні питання організації реструктури­заційного процесу підприємств, основні види та причини банкрутства, показники оцінювання фі­нансової стійкості підприємства. Охарактеризовано найбільш поширені види реструктуризації підприємств, розглянуто основні коефіцієнти визнання підприємства неплатоспроможним. Дано пропозиції щодо інтегральної бальної оцінки фінансової стійкості підприємств та організацій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.subjectкорпоративнаuk
dc.subjectстратегічна реструктуризаціяuk
dc.subjectреструктуризація в кризових умовахuk
dc.subjectбанкрутствоuk
dc.subjectмирова угодаuk
dc.subjectсанаціяuk
dc.subjectліквідація банкрутаuk
dc.subjectкоефіцієнтиuk
dc.subjectінтегральна бальна оцінка фінансової стійкостіuk
dc.titleДо питання проведення реструктуризації та процедури банкрутства підприємстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 16 - 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип.16. 2004.pdf859.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.