Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУрбан, Наталія Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-09-29T06:22:50Z-
dc.date.available2023-09-29T06:22:50Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationУрбан, Н. М. Удосконалення принципів оцінки інформаційного середовища внутрішнього аудиту вартості активів / Н. М. Урбан // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Вид-во "Ліра", 2003. – Вип. 14. – С. 195-201. – Бібліогр.: с. 201 (15 назв). – Рез. укр.uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54117-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1O-h1Ng_T5ejHdFK8QIqrTLZ8E9nEa4tt/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню інформаційного середовища аудиту вартості активів, зокрема шляхів удосконалення принципів його оцінки, найбільша увага з-поміж яких приділена вста­новленню рівня суттєвості, який гарантує якість внутрішнього аудиту, зменшує ризик та оптимізує обсяг оприлюднених даних. На підставі визначених якісних параметрів інформаційного середовища сформовані організаційні етапи його підготовки, на підставі міжнародних та вітчизняних нормативів аудиту, а також вивчення фінансової звітності, запропонований обсяг інформаційної бази для проведення аудиту вартості активів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.subjectактивиuk
dc.subjectвартістьuk
dc.subjectаудитuk
dc.subjectрівень суттєвостіuk
dc.subjectризикuk
dc.subjectоптимізаціяuk
dc.subjectоприлюдненняuk
dc.subjectінформаційне середовищеuk
dc.titleУдосконалення принципів оцінки інформаційного середовища внутрішнього аудиту вартості активівuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 14 - 2003

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 14. 2003..pdf884.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.