Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55372
Title: Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» (для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство).
Authors: Попович, Галина Богданівна
Садовська, Надія Петрівна
Issue Date: 2023
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Попович Г.Б., Caдoвcькa Н.П. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» (для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство). – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 52 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» розроблено у відповідності до затвердженої програми. Вони сприяютимуть кращому засвоєнню знань, набутих при теоретичному вивченні даної дисципліни. У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, які необхідно виконати, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Подано перелік тем для самостійного опрацювання над змістом даного курсу. Призначено для магістрів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство всіх форм навчання.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55372
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.