Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56444
Title: Лабораторний практикум з гістології
Authors: Дудинська, Андрея Тіборовна
Issue Date: 2023
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Лабораторний практикум з гістології / А. Т. Дудинська; рец. : М. В. Кривцова, В. В. Мирутенко; 2-ге вид., переробл. та доповнене. – Ужгород : УжНУ «Говерла», 2023. – 60 с.
Abstract: Посібник є розробкою за навчальною дисципліною «Гістологія», що викладається для студентів біологічного факультету УжНУ. У даному посібнику розкрито основні теоретичні відомості щодо гістологічної структури та функції різних груп тканин, наведено необхідні ілюстрації та подано детальні пояснення до мікрофотографій гістологічних препаратів, а також наведені питання для самостійного опрацювання та підсумкового контролю. Лабораторні заняття з гістології доповнюють та конкретизують лекційний матеріал курсу. Основним видом діяльності на лабораторних заняттях є самостійне мікроскопіювання гістологічних препаратів, аналіз структурних особливостей різних тканин і органів. При складанні посібника використано запропоновані в ряді видань описи препаратів, які відповідають програмі даної дисципліни з урахуванням спеціальності. Для самостійної роботи під час лабораторних занять і самопідготовки студентів біологічних факультетів.
Description: Рекомендовано до друку: Кафедрою зоології біологічного факультету ДВНЗ “УжНУ” (протокол № 11 від 28 березня 2023 р.) Вченою радою біологічного факультету ДВНЗ “УжНУ” (протокол № 9 від 2 травня 2023 р.)
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56444
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри зоології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка гістологія_2023.pdf4.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.