Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61248
Title: Основи медичних знань та охорони здоров`я: методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта.
Other Titles: Basics of medical knowledge and health care: methodological recommendations for practical classes and independent work for students of the specialty 012 Preschool education and 013 Primary education.
Authors: Васьків, Сільва
Keywords: Основ медичних знань та охорони здоров`я
Issue Date: 2024
Publisher: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Citation: Васьків С. Т. Основи медичних знань та охорони здоров`я: методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 85 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для самостійної аудиторної та позааудиторної підготовки студентів 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта до практичних занять з Основ медичних знань та охорони здоров`я. Методичні рекомендації сприятимуть реалізації основної мети медичної підготовки педагогічних працівників – підготовки педагога до надання першої медичної допомоги при невідкладних станах та проведення освітньої і виховної роботи з питань охорони та зміцнення здоров'я дітей. Методичні рекомендації допоможуть студентам ще до практичних занять навчитись використовувати набуті теоретичні знання для вирішення практичних питань, пов’язаних з своєчасним прийняттям правильного рішення у тій чи іншій ситуації, пов’язаній зі здоров'ям людини, яка може виникнути у повсякденній роботі.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61248
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні реком..pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.