Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кубіній, Наталія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Варга, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T11:14:25Z | - |
dc.date.available | 2024-04-25T11:14:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кубіній Н. Ю., Варга В. П. Сучасні підходи до відбору персоналу на підприємстві. / Н. Ю. Кубіній, В. П. Варга // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. Економіка. – 2020. – Вип 2(56) . – С. 108-113. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61467 | - |
dc.description | DOI: https://doi.org/10.24144/2409-6857.2020.2(56).108-113 | uk |
dc.description.abstract | У статті розкрито проблему відбору персоналу на сучасних підприємствах. Визначено актуальність питання та з’ясовано роль підбору кваліфікованого працівника. Під поняттям «підбір персоналу» розуміємо дії, що направлені на пошук відповідних кадрів, які якнайкрахедхантингще зможуть досягнути поставлених цілей та завдань, встановлені підприємством. Розглянуто традиційні (співбесіда, тестування, формування резюме, оцінювання анкетних даних та ін.) й сучасні (скринінг, рекрутинг, хедхантинг та ін.) методи відбору. Проаналізовано їх переваги та недоліки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім “Гельветика” | uk |
dc.subject | підбір персоналу | uk |
dc.subject | співбесіда | uk |
dc.subject | резюме | uk |
dc.subject | скринінг | uk |
dc.subject | рекрутинг | uk |
dc.subject | хедхантинг | uk |
dc.title | Сучасні підходи до відбору персоналу на підприємстві | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ ПІДХОДИ.pdf | 379.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.