Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61586
Назва: Ділова іноземна мова
Автори: Канюк, Олександра Любомирівна
Чейпеш, Іванна Василівна
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 101 Екологія / укл.: О.Л. Канюк, І. В. Чейпеш. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 46 с.
Короткий огляд (реферат): Зміст методичних рекомендацій відповідає навчальному плану спеціальності 101 Екологія та робочій програмі з дисципліни «Ділова іноземна мова». Згідно тем, включених до курсу навчальної дисципліни сформовано тематику практичних занять з метою закріплення здобувачами теоретичних знань, одержаних на лекційних заняттях чи в результаті самостійного вивчення необхідного матеріалу і одержання практичних навичок. Завдання до практичних робіт розроблені з метою формування професійних компетентностей і вдосконалення у здобувачів вищої освіти знань, умінь та навичок із дисципліни «Ділова іноземна мова».
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61586
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДІЛОВА ІНОЗЕМНА МОВА.pdf677.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.