Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61684
Назва: ПІСЛЯВОЄННА СТРАТЕГІЯ ВІДБУДОВИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ
Інші назви: ПІСЛЯВОЄННА СТРАТЕГІЯ ВІДБУДОВИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Світлинець, Ольга Володимирівна
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: готельна індустрія, Україна, Європейський Союз, туризм, гостинність, євроінтеграція, ринок готельного бізнесу, війна.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Роман КОРСАК, Ольга СВІТЛИНЕЦЬ, Іван ГОДЯ. ПІСЛЯВОЄННА СТРАТЕГІЯ ВІДБУДОВИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – Вип. 72. Том 2. – С.45-52
Серія/номер: ;72
Короткий огляд (реферат): Автори визначали основні аспекти, що роблять зазначену стратегію критично важливою. Зокрема, це потреба відновлення інфраструктури, підвищення конкурентоспроможності, формування позитивного туристичного іміджу та економічний розвиток. Відзначається, що післявоєнна стратегія повинна враховувати сучасні стандарти безпеки, якості обслуговування та екологічної стійкості відповідно до європейських вимог гостинності.
Опис: Автори статті дійшли висновку, що загальна мета стратегії полягає в створенні стійкої та конкуренто- спроможної готельної індустрії, яка сприятиме туристичному розвитку та визначатиме позитивний образ України на світовій арені. На думку авторів, післявоєнна стратегія відбудови готельного комплексу України виявляється сьогодні надзвичайно актуальною та необхідною. Спрямована на відновлення і модернізацію, вона повинна враховувати високі європейські стандарти щодо безпеки, обслуговування та сталого розвитку. Ця стратегія не лише сприятиме розвитку туризму та підвищенню конкурентоспроможності, але й сприятиме економічному росту, створенню робочих місць та позитивному іміджу України на ринку готельного бізнесу Європейського Союзу.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61684
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-2_2024 (Корсак, Світлинець, Годя).pdf463.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.