Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62130
Title: Сучасні можливості діагностики, лікування і профілактики патологічних станів жіночих геніталій, асоційованих з вірусом папіломи людини
Authors: Хаща, Іван Іванович
Корчинська, Оксана Олександрівна
Issue Date: 2024
Publisher: ФОП Роман О. І.
Citation: Хаща Іван Іванович. Сучасні можливості діагностики, лікування і профілактики патологічних станів жіночих геніталій, асоційованих з вірусом папіломи людини : навч. посіб. / І. І. Хаща, О. О. Корчинська. – Ужгород : ФОП Роман О.І., 2024. – 104 с. : іл. – Бібліогр.: с. 99-103.
Abstract: Навчальний посібник «Сучасні можливості діагностики, лікування і профілактики патологічних станів жіночих геніталій, асоційованих з вірусом папіломи людини» призначений для самостійної підготовки до практичних занять студентів V-VI курсів рівня вищої освіти магістр галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 222 «Медицина» освітньої програми «Лікувальна справа» і відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 32 «Акушерство та гінекологія (профільний курс)». Містить розширену і поглиблену інформацію про патологічні стани жіночих статевих органів, повʼязані з вірусом папіломи людини. Складається з чотирьох розділів, які присвячені різносторонньому висвітленню даної актуальної проблеми. Розглянуто епідеміологічні особливості папіломавірусної інфекції, етіологію, патогенез, клініку, діагностику, лікування і профілактику захворювань жіночих статевих органів, пов’язаних з вірусом папіломи людини. Для кращого засвоєння змісту і ефективної підготовки студентів навчальне видання містить ілюстративно-наочні матеріали (рисунки, таблиці). Для студентів медичних вищих навчальних закладів. Може бути корисним для інтернів та практичних лікарів акушерів-гінекологів, лікарів загальної практики.
Description: Затверджено на засіданні кафедри акушерства та гінекології медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №4 від 10 січня 2024 року. Схвалено та затверджено на засіданні методичної комісії медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №7 від 19 лютого 2024 року. Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради медичного факультету ДВНЗ «УжНУ», протокол №4 від 16 квітня 2024 року.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62130
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри акушерства та гінекології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні можливості.pdf5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.