Аналітично-порівняльне правознавство. Вип. 1 2023 : [111] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 111
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Рецензія на монографію «Актуальні питання сучасної парадигми й перспектив розвитку аграрного та земельного права України»Чабаненко, М. М.
2023Responsibility for violation of the rules of financing a political party, election agitation or agitation of a referendumDeshko, L. M.; Bysaga, Y. M.
2023Деякі історико-правові аспекти притягнення до юридичної відповідальності за віддання та виконання злочинних наказів і розпорядженьЛанкевич, А. З.
2023Поняття та сутність прав людиниЩербай, І.
2023Правова доктрина природного права у регулюванні суспільних відносин на основі верховенства праваРоманова, А. С.
2023Докази та доказування в конституційному судочинстві: доктринальні аспектиБєлов, Дмитро Миколайович; Бєлова, Мирослава Володимирівна; Пирога, Ігор Степанович
2023Правовий статус українських біженців у країнах ЄвропиЯкимчук, М. Ю.; Соломко, С. С.; Самороков, В. О.
2023Зміст та практичне застосування принципу пропорційності в міжнародному правіТоцький, Б. А.
2023Притягнення до відповідальності країни-агресора за найтяжчі міжнародні злочини, скоєні в Україні під час повномасштабного військового вторгнення: юрисдикційні аспектиСмирнов, М. І.
2023Інституціоналізація прав людини на охорону здоров’я у міжнародно-правовому просторПирога, Ігор Степанович; Бєлов, Дмитро Миколайович
2023Міжнародний захист осіб з інвалідністю в ситуаціях ризикуСироїд, Т. Л.; Фоміна, Л. О
2023Принцип заборони насильства в сім’ї: впровадження європейських та міжнародних стандартів в умовах воєнного стану в УкраїніМенджул, Марія Василівна
2023Friendly Fire and Terrorism Acts!Mawlood, Sarteep
2023Terrorism and the most dangerous threat to the whole world: current issuesMawlood, Sarteep
2023Механізм співробітництва держав щодо протидії злочинам у сфері інформаційних технологійКовалів, С. В.; Єсімов, С. С.
2023Європейський платіжний ордер (European payment order – EPO) як засіб транскордонного стягнення заборгованостей в Європейському СоюзіЗабокрицький, І. І.
2023Проблеми захисту прав моряків в умовах збройного конфлікту в Україні: українські моряки – ключові працівники (key workers)Данилова, І. О.
2023Неінституалізовані міжнародні альянси безпеки: на варті глобального миру та регіональної стабільностіГоровенко, С. А.
2023Реформування інституту нотаріату в сучасних умовах євроінтеграціїДенисяк, Н. М.
2023Реалізація функцій органами прокуратури як елемент механізму забезпечення конституційної безпеки державиБисага, Юрій Михайлович; Швед, І. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 111
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed