Browsing by Author Гуштан, Тетяна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2023АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024Гуштан Т. Військовий туризм як один із стратегічних напрямків для розвитку готельно-ресторанного сектору: можливості та викликиГуштан, Тетяна Вікторівна
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль VR та AR – технологій для розвитку воєнно-патріотичного туризму та готельно-ресторанного бізнесуГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний періодГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в УкраїніКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузіКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна
2018-04-19МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ ТОВАРНИМ АСОРТИМЕНТОМ МЕРЕЖЕВИХ ПІДПРИЄМСТВГуштан, Тетяна Вікторівна; Лазур, Сергій Петрович
2024СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович
2024ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2017Удосконалення кредитної інфраструктури в сільському господарствіГуштан, Тетяна Вікторівна