Browsing by Author Гуштан, Тетяна Вікторівна
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
2024 | Гуштан Т. Військовий туризм як один із стратегічних напрямків для розвитку готельно-ресторанного сектору: можливості та виклики | Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2024 | Гуштан Т., Корсак Р. Роль VR та AR – технологій для розвитку воєнно-патріотичного туризму та готельно-ресторанного бізнесу | Гуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний період | Гуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2024 | Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна |
2018-04-19 | МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ ТОВАРНИМ АСОРТИМЕНТОМ МЕРЕЖЕВИХ ПІДПРИЄМСТВ | Гуштан, Тетяна Вікторівна; Лазур, Сергій Петрович |
2024 | СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Малец, Віктор Дюлович |
2024 | ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2017 | Удосконалення кредитної інфраструктури в сільському господарстві | Гуштан, Тетяна Вікторівна |