Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухарева, Оксана Юріївна-
dc.date.accessioned2017-12-19T08:51:57Z-
dc.date.available2017-12-19T08:51:57Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationСухарева, О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев, І. В. Федак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, Я.Р.Базель, І.Є.Барчій та ін. – Ужгород : Говерла, 2005. – Вип. 13 - 14. – С. 53–56. – Бібліогр.: с.55-56 (19 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802-
dc.description.abstractIt was approbation of procedure of the determination of aluminum in food products and hade devotees what the procedure is an identical and serves for determinations of aluminum in food products, food raw materials and drinking water.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleАпробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній водіuk
dc.title.alternativeTHE APPROBATION OF PROCEDURE OF THE DETERMINATION OF ALUMINUM IN FOOD PRODUCTS, FOOD RAW MATERIALS AND DRINKING WATERuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 13–14 - 2005 :

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АПРОБАЦІЯ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ АЛЮМІНІЮВ.pdf108.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.