Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуло, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2018-11-20T18:34:18Z-
dc.date.available2018-11-20T18:34:18Z-
dc.date.issued2018-10-
dc.identifier.citationДуло О.А. Вивчення рівня фізичного здоров’я дівчат низинних районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тіла / О.А. Дуло // SCIENCE and EDUCATION a NEW DIMENSION. – Natural and Technical sciences. – 2018. – VІ (21). – Issue 179. – Р. 43 – 46.uk
dc.identifier.issnр- ISSN 2308-5258-
dc.identifier.issnе-ISSN 2308-1996-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22253-
dc.description.abstractРобота присвячена вивченню рівня фізичного здоров’я дівчат 16-20 років, які проживають у низинних районах Закарпаття. Встановлено, що рівень аеробної продуктивності, який відображає фізичне здоров’я, залежить від компонентного складу тіла. Найвищий рівень аеробної продуктивності за відноснoю величиною максимального споживання кисню виявлено у дівчат, які мають нормальну масу тіла з високим відносним вмістом жиру та нормальним відносним вмістом скелетних м’язів, при нормальному рівні вісцерального жиру, і, як наслідок, рівень фізичного здоров’я перевищує “критичний рівень” за Г.Л. Апанасенком і відповідає “відмінному” за критеріями Я.П. Пярната.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherSCIENCE and EDUCATION a NEW DIMENSIONuk
dc.subjectфізичне здоров’яuk
dc.subjectанаеробна продуктивністьuk
dc.subjectаеробна продуктивністьuk
dc.titleВивчення рівня фізичного здоров’я дівчат низинних районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тілаuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри клінічних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dulo_O_article.doc144.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.