Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22512
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lacková, Alica | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-01T23:19:53Z | - |
dc.date.available | 2018-12-01T23:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22512 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ «Ужгородський національний університет» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вдосконалення механізмів активізації економічних процесів та формування конкурентоспроможності національної економіки, регіону, підприємства в умовах глобалізації: тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет - експозиційної та вербально - демонстраційної конференції 20-24 квітня 2015 р. / ДВНЗ «Ужгородський національний університет» – Ужгород, 2015.; | - |
dc.title | Marketing communication of organic food | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет - експозиційної та вербально - демонстраційної конференції 20-24 квітня 2015 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MARKETING COMMUNICATION OF ORGANIC FOOD.pdf | 185.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.