Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕрфан, Віталій Йосипович-
dc.date.accessioned2019-04-21T20:46:04Z-
dc.date.available2019-04-21T20:46:04Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЕрфан В..Й. Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки / В.Й. Ерфан // Економіка : проблеми теорії та практики: Збірник наукових праць. - Випуск 264: В 9 т. - Т. ІХ. - Дніпропетровськ : ДНУ, 2010. - С. 2243-2252. - Бібліогр.: с. 2251-2252 (9 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198-
dc.description.abstractУ статті розкриваються зміст та критерії продовольчої безпеки, передусім з виробництва та вирощування плодів, ягід та винограду. Здійснено дослідження з позицій міжнародних порівнянь щодо виробництва та урожайності такої продукції в провідних країнах „Великої сімки”, окремих країнах Центральної Європи та в Україні, Значна увага приділена регіональним особливостям в забезпеченні продовольчої безпеки України. Ключові слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДНУuk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка : проблеми теорії та практики;-
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectвиробництво плодів, ягід та виноградуuk
dc.subjectкраїни „Великої сімки”uk
dc.subjectкраїни Центральної Європиuk
dc.subjectрегіональні особливостіuk
dc.titleВиробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпекиuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Виробництво та вирощування плодів+.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.