Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.contributor.authorДуб, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2019-06-18T07:55:51Z-
dc.date.available2019-06-18T07:55:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБрич В.В. Сучасні особливості режиму харчування студентської молоді / В.В. Брич, М.М. Дуб // Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика та управління» (29-30 листопада 2018 року, Поляна). - Україна. Здоров’я нації. – 2018. – №4/1 (53). – С. 142-143.uk
dc.identifier.issn2077-6594-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24631-
dc.description.abstractДослідження передбачало вивчення режиму харчування студентської молоді ДВНЗ «УжНУ» в розрізі ймовірного впливу на стан їх здоров’я.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДУ «Український інститут стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України»uk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectрежимuk
dc.subjectстудентиuk
dc.subjectіндекс маси тілаuk
dc.titleСучасні особливості режиму харчування студентської молодіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brych_Dub_У.ЗН_4-1_2018.pdf338.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.