Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Технологія продукції ресторанного господарства
Січка, Іван Іванович
2016
Технологія продукції ресторанного господарства
Січка, Іван Іванович
2022
ЗАВДАННЯ, МЕТА ТА ІНСТРУМЕНТИ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19
Кіш, Галина Вікторівна
;
Шпіс, Нікіта Арпадович
2020
Рестораний сервіс: стандарти
Корсак, Роман Володимирович
;
Малец, Віктор
;
Годя, Іван Михайлович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»
Січка, Іван Іванович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»
Січка, Іван Іванович
2021
Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в умовах соціально-економічної трансформації українського суспільства
Корсак, Роман Володимирович
2022
Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Корсак, Роман Володимирович
Discover
Author
4
Січка, Іван Іванович
3
Корсак, Роман Володимирович
1
Годя, Іван Михайлович
1
Кіш, Галина Вікторівна
1
Малец, Віктор
1
Шпіс, Нікіта Арпадович
Subject
1
антикризове управління
1
антикризовий менеджмент
1
готельне господарство
1
криза
1
логістика
1
логістика в готельно-ресторанному...
1
маркетинг
1
пандемія COVID-19
1
ресторан «Карпати»
1
технологія продукції ресторанного...
.
< previous
next >
Date issued
3
2020
2
2022
1
2016
1
2017
1
2021
Publication type
4
Методичні рекомендації
2
Стаття
1
Практичний посібник
1
Робоча програма
Has File(s)
8
true