Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [498] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 498
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Перспективи готельно-ресторанного бізнесу після російсько-української війниКарабін, Олександр; Корсак, Роман Володимирович
2023Роль ландшафтного дизайну у сфері гостинності.Теслович, Ростислав; Корсак, Роман Володимирович
2022ШЛЯХИ ЗАЛУЧЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОРГАНІЗАЦІЮ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ЗАХОДІВКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2023-06HISTORICAL “PHENOMENON” OF CZECHOSLOVAK HOSPITALITY AND TOURISM AS AN EXAMPLE OF DEVELOPMENT OF HOTEL AND TOURISM INDUSTRY DURING THE INTERWAR PERIODКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2023Інноваційні технології в діяльності готельно-ресторанних підприємствКіш, Галина Вікторівна
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2023Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесіБанєва, І. О.; Сіра, Евеліна Олександрівна; Коваль, Олександр Дмитрович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2022State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineSira, Evelina; Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana; Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022-10State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineProkopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana
2015Вступ. Препринт.Корсак, Роман Володимирович
2022-10-20ОСОБЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИЛобунець; Погребицький
2022-07-26ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУЗарубіна, Антоніна; Демчук, Людмила
2015Препринт. УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКІ ВІДНОСИНИ У ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ЦЕНТРАЛЬНО-СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОНТЕКСТ СПІВПРАЦІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2015Препринт. Українсько-чеські відносини у трансформаційних процесах Центрально-Східної Європи: торговельно-економічний контекст співпраціІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2021Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської областіРегер, Вікторія
2020Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесуСічка, Іван Іванович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 498
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed