Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Юлія-
dc.contributor.authorСтуденяк, Ярослав Іванович-
dc.date.accessioned2019-10-31T11:36:00Z-
dc.date.available2019-10-31T11:36:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЖукова Ю., Студеняк Я. 4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олій / Ю. Жукова, Я. Студеняк // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 45 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26433-
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesАналітична хімія - методи та інструменти;-
dc.title4-гідроксистирилові барвники як індикатори при визначенні кислотного числа харчових олійuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.