Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМимренко, А.А.-
dc.contributor.authorКузьмак, М.В.-
dc.contributor.authorРостока, Лариса Михайлівна-
dc.contributor.authorСіткар, Андрій Дмитрович-
dc.date.accessioned2020-02-05T23:45:40Z-
dc.date.available2020-02-05T23:45:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПорівняльний аналіз глікемічного індексу та калорійності продуктів харчування для складання дієт / А.А. Мимренко, М.В. Кузьмак, Л.М. Ростока, А.Д. Сіткар // Сучасна наука: проблеми і перспективи (частина І): матеріали ІІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції м. Київ, 6-7 жовтня 2017 року. – Київ.: МЦНД, 2017, – С. 45-46.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27896-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиїв, МЦНДuk
dc.titleПорівняльний аналіз глікемічного індексу та калорійності продуктів харчування для складання дієтuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри біохімії, фармакології та фізичних методів лікування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасна наука. Проблеми і перспективи 2017.PDF24.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.