Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Барчан, Валентина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-05T13:23:57Z | - |
dc.date.available | 2022-04-05T13:23:57Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Барчан Валентина Літературно-критичні погляди Т. Осьмачки ( стаття " Бездоріжжя наших мистецьких смаків у літературі і літературному побуті " ) / Барчан, Валентина // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія Філологія / редкол.: Ю.М.Бідзіля, В.В.Барчан, Л.О.Белей та ін. – Ужгород : Говерла, 2008. – Вип. 19. – С. 40-44. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39980 | - |
dc.description.abstract | На матеріалі статті Т. Осьмачки «Бездоріжжя наших мистецьких смаків у літературі і в літератур- ному побуті» аналізуються його літературно-критичні погляди. | uk |
dc.description.abstract | The literary and critikal views of T. Osmachka have been analyzed on the basis of his article «Lack of our Artistic Tastes in Litereture and in Literary Lifestyle». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Філологія; | - |
dc.subject | критика | uk |
dc.subject | еміграційна література | uk |
dc.subject | культурна свідомість | uk |
dc.subject | criticism | uk |
dc.subject | emigration literature | uk |
dc.subject | cultural coscionsness | uk |
dc.title | Літературно-критичні погляди Т. Осьмачки (стаття " Бездоріжжя наших мистецьких смаків у літературі і літературному побуті ") | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ. Серія : Філологія. Випуск 19 - 2008 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛІТЕРАТУРНО-КРИТИЧНІ ПОГЛЯДИ Т. ОСЬМАЧКИ.pdf | 334.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.