Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалко, Аліса Іванівна-
dc.contributor.authorМикита, Христина Іванівна-
dc.contributor.authorЧийпеш, Г. П.-
dc.date.accessioned2022-08-25T12:13:52Z-
dc.date.available2022-08-25T12:13:52Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationПалко, А. І. Характеристика стану харчування студентів Ужгородського національного університету / А. І. Палко, Х. І. Микита, Г. П. Чийпеш // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / редкол.: А. С. Головацький, В. Е. Віщак, К. С. Волков та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 15. – С. 177–179. – Бібліогр.: С. 179 (9 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/43707-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/13zC9EZdJHMWJmAH96nhOdTry7rapsZNq/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractDuring the research the features of organization and condition of the meal of the students studying at Uzhhorod National University have been investigated. Тhе deviations from sanitary norms and hygienic requirements have been determined, the basic direction of prevention of typical shifts in the condition of health and disease have been also defined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.subjectгігієнічна оцінкаuk
dc.subjectстудентuk
dc.subjectхарчовий раціонuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjecthygienic estimationuk
dc.subjectstudentsuk
dc.subjectfood rationuk
dc.subjectenergetic lossuk
dc.titleХарактеристика стану харчування студентів Ужгородського національного університетуuk
dc.title.alternativeCharacteristic of nutrition of students of Uzhhorod National Universityuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 15 - 2001

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Медицина. Вип. 15.jpg206.91 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.