Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Title: Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Other Titles: Features of the competitiveness of the enterprises of meet industry of Ukraine
Authors: Ємцев, В.І.
Keywords: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво УжНУ
Citation: Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України [Текст] / В. І. Ємцев // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Спецвип. 33. Ч.1. – С. 102–105. – Бібліогр.: с. 105 (3 назви).
Series/Report no.: Економіка;
Abstract: Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції. Ключові слова: м’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека.
Description: Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products. Key words: meet industry, competitiveness, raw materials, economic relations, product security.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4543
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 1 - 2011



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.