Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T12:59:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T12:59:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801 | - |
dc.description | Відповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей: ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень. ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел. ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію. | uk |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Корсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фаху | uk |
dc.subject | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство | uk |
dc.title | Препринт робочої програми Вступ до фаху | uk |
dc.title.alternative | Препринт робочої програми Вступ до фаху | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Препринт | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.