Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Title: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області
Authors: Регер, Вікторія
Issue Date: 2021
Citation: Регер В. Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області / В. Регер // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХІ: Ґенеза та цінність досліджень у сфері суспільних відносин / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2021. – С. 175–177.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
175-177.pdf137.72 kBAdobe PDFView/Open
1-6.pdf138.03 kBAdobe PDFView/Open
Prohrama_November_2021_PDF.pdf351.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.