Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБарчій, Магдалина Степанівна-
dc.date.accessioned2015-01-16T08:54:05Z-
dc.date.available2015-01-16T08:54:05Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБарчій, М. С. Методичні аспекти формування професійних якостей практичних психологів у процесі навчання [Текст] / М. С. Барчій // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Педагогіка. Соціальна робота / гол. ред. І.В. Козубовська. – Ужгород: Говерла, 2012. – Вип. 25. – С. 29–32. – Рез. рос., англ. – Бібліогр.: с. 31–32 (7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/488-
dc.descriptionThe article deals with the formation of professionally important qualities of psychologists in the learning process in higher education, their problems and conditions of formation, study of the level of formation of these qualities in students and student ability to use these skills. Кeywords: psychologist, personal development, professional skills, self-esteem, empathy, communication, self-regulation.uk
dc.description.abstractУ статті аналізуються методичні засади формування професійних якостей практичних психологів у процесі на-вчання Ключові слова: особистісний розвиток, професійні якості, самооцінка, емпатія, комунікативність, психолог.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesПедагогіка. Соціальна робота;-
dc.subjectособистісний розвитокuk
dc.subjectпрофесійні якостіuk
dc.subjectсамооцінкаuk
dc.subjectемпатіяuk
dc.subjectкомунікативністьuk
dc.subjectпсихологuk
dc.titleМетодичні аспекти формування професійних якостей практичних психологів у процесі навчанняuk
dc.title.alternativeMethodological aspects of professional qualities formation of practical psychologists in the learning processuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Педагогіка. Соціальна робота Випуск 25 - 2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.