Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалько, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorЯцина, Олена Федорівна-
dc.date.accessioned2023-04-12T21:39:53Z-
dc.date.available2023-04-12T21:39:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКурсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» // Авт-уклад. О. Ф. Яцина, Т. В. Палько. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2022. 36 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50541-
dc.descriptionЗатверджено на засіданні кафедри наук про здоров’я (протокол № 5 від 09.12.2022 р.) Рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол № 4 від 19.12.2022 р.)uk
dc.description.abstractМетодичні рекомендації щодо створення курсової роботи з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога ступеня «бакалавр» за освітньою програмою «Клінічна психологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія» містять: передмову з програмними компетентностями, структурні елементи науково-дослідницької курсової роботи студента, вимоги до оформлення курсової роботи, бібліографії, захист курсової роботи, літературу та додатки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «УжНУ»uk
dc.titleКурсова робота з психодіагностики у системі професійної підготовки психолога за освітньою програмою «Клінічна психологія» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 «Психологія»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.