Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Юрій Борисович-
dc.date.accessioned2023-10-03T06:41:54Z-
dc.date.available2023-10-03T06:41:54Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationКушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр.uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractПотужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологі­чно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наяв­ність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наяв­них даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ре­сурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, мали­ни визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.subjectексплуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягідuk
dc.subjectзаготівля дикорослих ягідuk
dc.titleОбґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягідuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 13 - 2003

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf173.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.