Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнір, Юрій Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-03T06:41:54Z | - |
dc.date.available | 2023-10-03T06:41:54Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Кушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр. | uk |
dc.identifier.issn | 0869-0782 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | Потужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологічно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наявність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наявних даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, малини визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ПП "Ліра" | uk |
dc.subject | експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід | uk |
dc.subject | заготівля дикорослих ягід | uk |
dc.title | Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 13 - 2003 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf | 173.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.