Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривенкова, Руслана Юріївна-
dc.date.accessioned2023-11-20T15:09:39Z-
dc.date.available2023-11-20T15:09:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКривенкова Р.Ю. Силабус з навчальної дисципліни "Організація туристичних послуг" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм". Ужгород: УжНУ, 2022. 9 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55788-
dc.description.abstractМетою вивчення навчальної дисципліни «Організація туристичних послуг» є формування знань щодо методики та особливостей комплексного дослідження туристичної індустрії з метою організації туристичних послуг та розвитку туристичної діяльності. Навчальна дисципліна «Організація туристичних послуг» є одним з професійно-орієнтованих курсів програми підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та займає провідне місце в циклі навчальних дисциплін загальної підготовки. Предметом виступає система наукових знань дослідження організації туристичних послуг, вивчення туристичного потенціалу адміністративно-територіальних одиниць Закарпатської області, їхніх туристичних ресурсів та створення туристичних маршрутів визначеною територією.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectтуристичні послугиuk
dc.subjectтуристична галузьuk
dc.subjectліцензуванняuk
dc.subjectстрахуванняuk
dc.subjectтуристичні маршрутиuk
dc.titleСилабус з навчальної дисципліни "Організація туристичних послуг" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм".uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeІнша текстова публікаціяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.