Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57326
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Мазюкевич, Євген | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T10:00:00Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T10:00:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Мазюкевич Є. Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. Розвиток су часної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – ХерсонХерсон: Посвіт , 2023. С. 205-208 | uk |
dc.identifier.issn | 978-617 -80038003-18 -0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57326 | - |
dc.description | Багато фахівці в області готельного бізнесу прийшли до висновку, що специфіка комплексу гостинності полягає у швидкому і нагальному вирішенні проблем, що стосуються обслуговування. Саме цей фактор є одним з найбільш вагомих при виборі гостем готельного закладу. Наприклад, час надання ряду готельних послуг, таких як бронювання і заселення, вимірюється навіть секундами. | uk |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день, в умовах війни та інтеграції України у європейську спільноту, перед вітчизняним готельним бізнесом з’явилося нове завдання – завоювання стійкого положення на міжнародному ринку. Вирішення цієї задачі полягає у забезпеченні готельних послуг високої якості, що сприяє підвищенню конкурентоспроможності закладів гостинності та застосування міжнародних стандартів і правил | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ВІТЧИЗНЯНОМУ ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.title | Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. | uk |
dc.title.alternative | Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Мазюкевич Є. - СУЧАСНІ ТЕДЕНЦІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ВІТЧИЗНЯНОМУ ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 353.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.