Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57330
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Комар, Михайло | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T10:17:40Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T10:17:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Комар М. СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ. Розвиток сучасної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон. Херсон: Посвіт , 2023. С. 202-205 | uk |
dc.identifier.issn | 978-617 -80038003-18 -0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57330 | - |
dc.description | Готельно-ресторанне господарство вважається важливою складовою сфери по-слуг, яка є сукупністю видів діяльності, націлених на обслуговування населення. Особливістю цих видів діяльності вважається те, що запропонований споживачам продукт подається як послуги. Послуги – види діяльності, у процесі заповнення яких змінюється якість вже наявного, створеного продукту | uk |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанне підприємство має відповідально ставитися до питань якісного обслуговування своїх гостей, оскільки ринок готельно-ресторанного бізнесу складається з клієнтів, які відрізняються один від одного своєю мотивацією купувати готельні послуги. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | готель, ресторан, послуги, сервіс | uk |
dc.title | СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ | uk |
dc.title.alternative | СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Комар М. - Сутність і специфіка готельно-ресторанних послуг.pdf | 352.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.