Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorКомар, Михайло-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:17:40Z-
dc.date.available2024-01-09T10:17:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКорсак Р., Комар М. СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ. Розвиток сучасної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон. Херсон: Посвіт , 2023. С. 202-205uk
dc.identifier.issn978-617 -80038003-18 -0-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57330-
dc.descriptionГотельно-ресторанне господарство вважається важливою складовою сфери по-слуг, яка є сукупністю видів діяльності, націлених на обслуговування населення. Особливістю цих видів діяльності вважається те, що запропонований споживачам продукт подається як послуги. Послуги – види діяльності, у процесі заповнення яких змінюється якість вже наявного, створеного продуктуuk
dc.description.abstractГотельно-ресторанне підприємство має відповідально ставитися до питань якісного обслуговування своїх гостей, оскільки ринок готельно-ресторанного бізнесу складається з клієнтів, які відрізняються один від одного своєю мотивацією купувати готельні послуги.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectготель, ресторан, послуги, сервісuk
dc.titleСУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГuk
dc.title.alternativeСУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.