Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57380
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Шубер, Дмитро | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-10T10:57:49Z | - |
dc.date.available | 2024-01-10T10:57:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Годя І., Корсак Р., Шубер Д. Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесі. Розвиток су часної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – ХерсонХерсон: Посвіт , 2023. С. 180-182. | uk |
dc.identifier.issn | 978-617 -80038003-18 -0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57380 | - |
dc.description | Створення та функціонування цифрових систем у галузі ресторанного бізнесу ті-сно пов’язані з розвитком інформаційних технологій, що являє собою головну скла-дову частини автоматизованих інформаційних систем. | uk |
dc.description.abstract | Створення та функціонування цифрових систем у галузі ресторанного бізнесу ті-сно пов’язані з розвитком інформаційних технологій, що являє собою головну скла-дову частини автоматизованих інформаційних систем. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС | uk |
dc.title | Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесі | uk |
dc.title.alternative | Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Годя І., Корсак Р., Шубер Д. - РОЛЬ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 345.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.