Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолієвський, С.О.-
dc.contributor.authorСвистун, Ю.Д.-
dc.contributor.authorТрач, В.М.-
dc.contributor.authorШавель, Х.Є.-
dc.date.accessioned2016-01-14T09:03:49Z-
dc.date.available2016-01-14T09:03:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОсобливості харчування спортсменів / С. О. Полієвський, Ю. Д. Свистун, В. М. Трач, Х. Є. Шавель // Науковий вісник Ужгородського університету : Вип. 2 (41). – Ужгород: Видавництво УжНУ, 2011. – Вип. 2 (41). – С. 356–360. – Бібліогр.: с. 359–360 (10 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5825-
dc.description.abstractУ статті подано аналіз наукової літератури щодо особливостей харчового раціону спортсменів вищої ква- ліфікації при високих фізичних навантаженнях під час тренувально-змагального періоду. Охарактеризова- но окремі продукти підвищеної біологічної цінності для корекції ними харчового раціону. Ключові слова: харчовий раціон, висококваліфіковані спортсмени, продукти підвищеної біологічної цін- ностіuk
dc.description.abstractThe article contains some materials about peculiaries of top athletes’ nutrition under physical pressure during training and competition session. We have given characteristics of certain food which are of rich biological value for correcting the athletes’ diet. Key words: diet, top athletes, food of rich biological valueuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжнУuk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.subjectхарчовий раціонuk
dc.subjectвисококваліфіковані спортсмениuk
dc.subjectпродукти підвищеної біологічної цінностіuk
dc.titleОсобливості харчування спортсменівuk
dc.title.alternativePeculiarities of athletes’ nutritionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 2 (41) - 2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ.pdf450.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.