Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Title: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі
Authors: Січка, Іван Іванович
Keywords: управління проєктами, готельно-ресторанний бізнес, результат, контроль, інструменти
Issue Date: 2024
Publisher: Приватне підприємство "Інвазор"
Citation: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі : методичні рекомендації для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування». ». — упоряд.: І. Січка, рецен.: М. Пітюлич, О. Чакій. — Ужгород : ПП «Інвазор», 2024. — 35 с.
Abstract: Формування у здобувачів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проєктів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проєкту ,завершення та управління проєктами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проєктами та особливостей управління проєктною командою.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР УП В ГРБ 2024.docx100.64 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.