Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.contributor.authorБелчгазі, Віра Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-03-06T13:14:45Z-
dc.date.available2024-03-06T13:14:45Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractIn the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleСортові особливості накопичення N, P, K органами виноградуuk
dc.title.alternativeFree n, р, к conтent in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.