Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данканич, Т. К. | - |
dc.contributor.author | Белчгазі, Віра Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-06T13:14:45Z | - |
dc.date.available | 2024-03-06T13:14:45Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Данканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | In the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ " Патент" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду | uk |
dc.title.alternative | Free n, р, к conтent in grapevine organs | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.