Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59807
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зубашкова, Н. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-11T08:24:19Z | - |
dc.date.available | 2024-03-11T08:24:19Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Зубашкова, Н. І. Продуктивність фотосинтезу різних сортів винограду в умовах Закарпаття / Н. І. Зубашкова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 220-224. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 224 (13 назв). – Рез. англ., укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59807 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1jUDhDP2dCY6UabXhoEXOEWnyqqt_4Aii/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The efficiency of· а photosynthesis of the researched sorts of grapes depends biologikal features of the sort , and their adaptatioц to 'conditions of environmen . The efficiency of photosynthesis is the highest during blossoming and in germ then it is essentially reduced . The high level of efficiency of а photosynthesis of t sorts Riesling Italian and Traminer Pink , and of the sorts Leanka and Serem Green it is much lower. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ " Патент" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Продуктивність фотосинтезу різних сортів винограду в умовах Закарпаття | uk |
dc.title.alternative | Efficiency of а photosynthesis of different sorts of grapes in conditions of transcarpatia. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.