Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаті, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorБойко, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-04-05T14:11:19Z-
dc.date.available2024-04-05T14:11:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБаті В. В., Бойко Н. В. Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин. Scientific journal «Science Rise». 2016. №8/1, Т.25. С. 6-14.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725-
dc.descriptionThe biological properties of Lactobacilli, isolated from ethnical foods and edible plants of the Black Sea region’ countries had been studied. These strains characterized by specific antagonistic properties and the ability to modulate host local immune response. Thus these strains could be used as microbial starters in the production of newly designed fermented foods of plant origin with predicted properties or as basic components of pro- or synbioticsuk
dc.description.abstractВивчено біологічні властивості лактобактерій, ізольованих із етнічних страв і їстівних рослин країн ре гіону Чорного моря. Дані штами характеризуються специфічними антагоністичними властивостями та здатністю модулювати локальну імунну відповідь організму, тому вони можуть використовуватись як закваски у виготовленні новітніх ферментованих харчових продуктів із заданими властивостями і як компоненти про- чи синбіотичних біопрепаратівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherScientific journal «Science Rise».uk
dc.relation.ispartofseries;№8/1, Т. 25.-
dc.subjectлактобактерії, етнічні ферментовані продукти харчування, антагоністична актив ність, чутливість до антибіотиків, імуномодуляторний вuk
dc.subjectKeywords: lactobacilli, ethnical fermented foods, antagonistic activity, sensitivity to antibiotics, immunomodula tory effectsuk
dc.titleБіологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.