Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУр, Людвіг Людвігович-
dc.date.accessioned2024-04-22T06:20:56Z-
dc.date.available2024-04-22T06:20:56Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationУр, Л. Традиції, пов`язані з випіканням хліба угорцями Закарпаття нижньої течії р.Латориці/ Л. Ур // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Філологія / редкол.: І.В. Сабадош (гол.), В.В. Барчан, Л.О. Белей та ін. – Ужгород: Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 10. – С. 74–75. – Бібліогр.: с. 75 (5 назв). – Рез.– англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61264-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1YpcRofsMFBXSlhd4jPNxFGuPigrFYFyq/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractIn the article the principle attention is focused on bread making because it was the staple food for the реорІе. The poorest stratum of the population had made the bread from the com but after the second world war when the living standards improved the majority of the реорІе started making the bread from the flower. There are some differences in the habits of baking the bread what is related to the some particular week days of the week.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.titleТрадиції, пов`язані з випіканням хліба угорцями Закарпаття нижньої течії р.Латориціuk
dc.title.alternativeTraditions of bread baking cherished bу thе hungarians intranscarpathia (Lover reaches of the river Latoritsya)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Філологія. Випуск 10 – 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Філ. Вип. 10. 2004.pdf158.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.