Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61877
Title: Харчування як складова громадського здоров’я: методичні рекомендації до практичних занять
Authors: Брич, Валерія Володимирівна
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Issue Date: 2024
Citation: Харчування як складова громадського здоров’я: методичні рекомендації до практичних занять / Укладачі: Брич В.В., Дуб М.М. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 27 с.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61877
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка ХГЗ Ф.pdf493.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.